Albatrosz Repülõ Egyesület

  •  
  •  
  •  
  •  
  • Honlap
  • Sárkányrepülõ szakosztály

altHa egy új dimenzióban akarod látni a világot, szállj a a fellegek közé, és más ember leszel. Neked nem térkép lesz a táj, hanem maga a csoda, melyet ilyen szemszögbõl látni csak keveseknek adatik meg. Ami ma még elérhetetlennek látszik az holnap a valóság lehet számodra. A motoros repülés legolcsóbb formája a sárkányrepülés, amit kitûnõ oktatópilóták tanítanak meg számodra, ha az orvosi vizsgálaton megfeleltél. A kiképzés után, ami tíz óra levegõben töltött idõt jelent elsajátítod a repülés elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

 

 

 

altEzután jöhet a nagy pillanat, amikor egyedül szállhatsz fel a repülõgéppel. Különös és megfogalmazhatatlan érzés ez, szállni a magasban, együtt a madarakkal. Az egyesületben pilóta barátokra találhatsz, akikkel együtt csodálatos útvonalrepüléseket végezhetsz és magad is szervezheted ezeket. A megszerzett repülõtudásodról számot adhatsz különbözõ versenyeken, ez egyesület színeiben indulva akár nemzetközi sportrendezvényeken és részt vehetsz.

A hatóság elõtt tett vizsgával szakszolgálati engedélyt szerezhetsz. A megfelelõ jogosításokkal a barátaidat elviheted repülni. Próbáld ki elõször utasként, utána a Te sem tudod abbahagyni, mi is így voltunk!

 

 

Találkozzunk egy szép napsütéses napon a Börgönd repülõtéren!

alt

Információk

Albatrosz Repülő Egyesület
8000 Székesfehérvár, Radványi utca 6.
Adószám: 19092908-2-07
Bankszámla szám: Budapest Bank 10102952-01361819-00000001
Telefon: +36 30 9598-897
Telephely: Börgönd repülőtér

LHBD (Börgönd)
119.560 - ALBA INFO
01 LH 19 RH - 10km SE Székesfehérvár
Drop-Zone: +36 70 624-8884

Hol talál meg bennünket

GPS segítségével: 'SZÉKESFEHÉRVÁRON A BÖRGÖNDI UTAT' kell beírni, elindulni a várostól kifelé kb. 7-8km-t. Az út végén van a reptér.

Az M7 autópályáról le kell hajtani Székesfehérvár - Szekszárd (Auchan bevásárlóközpont) kijáratnál. Utána Székesfehérvár centrum az irány. Megközelítőleg 800m után jobb kéz felőli MOL benzinkútnál, a kút előtt derékszögben jobbra, majd az utca végén megint jobbra. Ez az út vezet a reptérre. Ez egy rossz minőségű beton út, ami átmegy az M7 alatt. A reptér bejárata előtt vezet egy vasúti sín, azt átlépve a kapun áthaladva már csak a belső utat kell követni.

Помощь для Joomla.