Albatrosz Repülõ Egyesület

  •  
  •  
  •  
  •  
Rendezvényeink

Rendezvényeink

Hagyományosan minden évben szezonkezdet előtt megrendezzük majálisunkat, ahol szórakoztató gyerek programok mellett a felnőtteknek is meglepetéseket tartogatva invitáljuk Börgöndre a repülés iránt érdeklődőket. Szeptember hónapban pedig az évek folyamán nemzetközi szintre emelkedett repülőnapi rendezvényünket tartjuk, rengeteg kuriózum kíséretében. A részletekről tájékozódjon a későbbiekben honlapunkon, illetve a médián keresztül.
Kezdõ vitorlázórepülõ tanfolyam

Kezdõ vitorlázórepülõ tanfolyam

Egyesületünk idén is indít kezdõ vitorlázórepülõ tanfolyamot. Az elméleti oktatásokat Székesfehérváron, illetve a börgöndi repülõtéren tartjuk. A gyakorlati repülést Börgöndön a tavasszal kezdhetik meg a növendékek.
Kapcsolat

Kapcsolat

A repülő sport iránt érdeklõdõk részére lehetőség van munkánk megtekintésére, a repülőeszközeink megismerésére, üzemnapokon(hétvégén) a börgöndi repülõtéren.

Információk

Albatrosz Repülő Egyesület
8000 Székesfehérvár, Radványi utca 6.
Adószám: 19092908-2-07
Bankszámla szám: Budapest Bank 10102952-01361819-00000001
Telefon: +36 30 9598-897
Telephely: Börgönd repülőtér

LHBD (Börgönd)
119.560 - ALBA INFO
01 LH 19 RH - 10km SE Székesfehérvár
Drop-Zone: +36 70 624-8884

Hol talál meg bennünket

GPS segítségével: 'SZÉKESFEHÉRVÁRON A BÖRGÖNDI UTAT' kell beírni, elindulni a várostól kifelé kb. 7-8km-t. Az út végén van a reptér.

Az M7 autópályáról le kell hajtani Székesfehérvár - Szekszárd (Auchan bevásárlóközpont) kijáratnál. Utána Székesfehérvár centrum az irány. Megközelítőleg 800m után jobb kéz felőli MOL benzinkútnál, a kút előtt derékszögben jobbra, majd az utca végén megint jobbra. Ez az út vezet a reptérre. Ez egy rossz minőségű beton út, ami átmegy az M7 alatt. A reptér bejárata előtt vezet egy vasúti sín, azt átlépve a kapun áthaladva már csak a belső utat kell követni.

Помощь для Joomla.
A honlap minél teljesebb használatának érdekében, valamint elektronikus kommunikációnk fejlesztése végett sütiket használunk. Amennyiben nem ért egyet céljainkkal, úgy Önnek joga van megtagadni ezt, vagy további információkért megtekinteni adatkezelési irányelveinket.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELFOGAD ELUTASÍT